La Joventut Comunista en:
País Valencià

Qui som?

La Joventut Comunista dels Pobles d’Espanya (JCPE) és l’organització juvenil del Partit Comunista dels Pobles d’Espanya (PCPE).

Som l’expressió juvenil del projecte revolucionari del PCPE, treballem per organitzar a la joventut d’extracció obrera i popular, per traduir cada reivindicació de la joventut treballadora en una confrontació política contra el sistema capitalista, participant en tots els espais de lluita juvenil sense perdre de vista la nostra finalitat última: la construcció del socialisme-comunisme en l’estat espanyol.

Des de la nostra primera Conferència ens vam proposar aglutinar a tots els sectors juvenils d’extracció obrera i popular que no troben eixida sota aquest sistema i que han decidit organitzar-se per a construir una societat nova, que realment oferisca oportunitats i perspectives de futur.

Per a això, som una Joventut lligada i inserida en l’organicitat del seu Partit i que assumeix la tasca de reforçar-ho. Així mateix, es confirma una joventut que treballa en qualsevol lloc on el capitalisme expressa la seua opressió i misèria, sense oblidar mai el paper central que juga el moviment obrer.

És temps de lluita. Uneix-te.

Últimas publicaciones